MANIFEST ESPLAI EL TABAL

Benvolguts i benvolgudes,

Des de l’Esplai el Tabal ens veiem amb la necessitat de defensar uns valors que en els darrers dies han estat vulnerats i com a entitat educativa creiem que és necessari manifestar-nos a favor de la llibertat.

Com a entitat, treballem en una educació inclusiva per a tothom, acompanyant als nostres infants i joves en el seu creixement integral i autònom i és per això que volem alçar la veu per defensar els nostres drets i la nostra dignitat.

Des del dia 19 de setembre de 2017 a Terrassa, Barcelona i altres poblacions de Catalunya hem vist com s’estan trepitjant els nostres drets com a ciutadans i ciutadanes. Hem vist com s’està atemptant contra totes les institucions i estaments de Catalunya, i hem vist, com faltant el respecte a la cultura catalana i incomplint la seva pròpia legalitat, ens han arrabassat la llibertat d’expressió.

La nostra entitat creu i defensa uns valors que estan sent reprimits i no podem quedar-nos callats al respecte, ja que considerem que la denúncia crítica i la consciència social són eines essencials per construir un futur millor.

Creiem en la participació ciutadana, que implica el dret a decidir. Creiem en la pau, que s’ha vist afectada en el moment en què la llibertat d’expressió ha estat vulnerada. Creiem en la solidaritat, que, com bé diuen, és la tendresa dels pobles. Creiem en la denúncia crítica i social perquè volem construir i viure en un món més just i equitatiu. Creiem en el respecte, perquè la llibertat d’una persona comença on s’acaba la d’una altra. Creiem en l’empatia perquè la comprensió de l’altre és el primer pas i, sobretot,  creiem en l’educació en el lleure com a eina de canvi i transformació social.

És per això que fem costat a la societat catalana, per tal de recuperar la llibertat necessària per a construir el futur que volem pels nostres infants, joves i famílies.

Volem una democràcia real que no vulneri els drets de les persones.

Volem un futur lliure i pacífic.

Volem més educació i menys repressió!

 

Equip de monitors i monitores de l’Esplai el Tabal.

22 de setembre de 2017

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada s'ha publicat en Esplai El Tabal i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.