Notícies

Benvolgudes famílies,

Arran els esdeveniments socio-polítics que han tingut lloc aquests últims dies ens tornem a trobar amb la necessitat de condemnar les diferents violències que s’estan exercint a la nostra societat.

Considerem que defensant els valors de la nostra entitat, presents en les tasques educatives que duem a terme dins del lleure, estem obligades, un cop més, a visibilitzar el nostre rebuig.

És per aquest motiu que l’equip de monitors i monitores ha decidit no fer esplai la próxima tarda de dissabte 11 de novembre, oferint la posibilitat d’assistir lliurement a les diferents convocatòries i esdeveniments. Tot i així, convençudes de la importància de la nostra tasca educativa, canviarem l’horari habitual per tal d’oferir als infants i joves el seu espai de lleure. Per tant, el dissabte 11 de novembre us esperem a tots i totes a les 11h. al parc de Sant Jordi.
Tanmateix, l’hora de recollida serà a les 13:30h.

Esperem que comprengueu i respecteu la nostra decisió. Us esperem dissabte al matí.

Atentament,
Equip de monitores monitors de l’Esplai el Tabal

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada s'ha publicat en Esplai El Tabal i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.