COMENCEM AMB L’EXCURSIÓ DEL SEGON TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

Ja s’acosta la tant esperada EXCURSIÓ CONJUNTA per tots els infants i joves de l’esplai, la qual tindrà lloc el proper 27 de gener. Aquest cop anirem a Ullastrell, per fer una petita ruta apta per tothom on passarem pels camins plens de vegetació i així gaudir de la natura en bona companyia.

Per aquest motiu convidem a tots els Tabalers i Tabaleres a participar-hi, com més siguem millor ens ho passarem!

Així doncs l’hora de quedada serà a les 10:30 a l’Estació d’autobusos, és important ser PUNTUALS, ja que l’autobús marxarà a les 11:10 i no ens esperarà.

Material necessari:

– Calçat còmode

– Àpats (esmorzar i dinar)

– Protecció contra el sol (gorra i crema solar)

– AIGUA

La recollida serà per part de les famílies a les 18:00 al Pàrquing de Cal Taiet. Qui no pugui venir a buscar-les que ens avisi amb un xat per així poder-nos organitzar millor.

Només podran portar el menjar essencial pels àpats i queda prohibit portar aparells electrònics, tot allò no permès se’ls hi requisarà i només es tornaran els aparells electrònics a la família.

Pd: Es extremadament important que a qui li falti alguna documentació la porti com abans possible ( Fotocopia targeta sanitària, fitxa d’inscripció, autoritzacions signades, etc)

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada s'ha publicat en Esplai de dissabtes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.