Inici Curs Esplai 2018-2019!!!

Estimades famílies!!

El nou curs 2018-2019 ja és aquí, i amb ell comença l’esplai de dissabte de l’Esplai el Tabal!!
És per aquest motiu que us convidem a que us apunteu novament en aquest nou curs per gaudir de totes les activitats, amistats, sortides, somriures, i un munt de coses més!

Aquest any comencem el 1r trimestre d’esplai el dia 6 d’octubre, amb l’horari de sempre 16:30h a 19:00h i al nostre local de l’entitat. Aprofitem també per informar-vos que el mateix dissabte 6 d’octubre a les 19:00h, realitzarem una reunió de famílies per explicar-vos el funcionament del nou curs.

Però abans de tot això, és molt important que vingueu a inscriure als vostres fills i filles. Aquest any les inscripcions tindran lloc durant les següents dates : dissabte 15 de 16:30h a 20:00h, i el diumenge 16 de 16:30h a 19:00h per a infants que ja hagin cursat esplai de dissabtes el curs anterior. I dissabte 22 de 16:30h a 20:00h, i el diumenge 23 de 16:30h a 19:00h.

És molt important que els apunteu durant aquests caps de setmana,  així que us recomanem que vingueu durant les dates establertes. En el cas que surti algun imprevist i no pugueu venir, aviseu-nos a través del correu de l’esplai ceeltabal@gmail.com o truqueu al telèfon 666001919 abans dels dies d’inscripció, i ja us reservarem la plaça per tenir-vos en compte. És super important que us apunteu en aquests quatre dies (o que aviseu) ja que sinó ho feu podríeu perdre la vostra plaça.

Per últim, al mateix local us donarem la fitxa d’inscripció d’esplai, l’autorització pels drets d’imatge i l’autorització per les activitats amb el MEV. D’aquesta manera, no ens haurem d’anar perseguint per donar i obtenir autorització firmada per cada sortida que fem, i serà més pràctic per tothom. És molt important que porteu la documentació demanada a la normativa d’inscripcions.

  • Fitxa d’inscripció omplerta (ús la donarem allà mateix)
  • Fotocòpia Targeta Sanitària
  • Foto de carnet
  • Autorització MEV i Drets d’imatge firmats

Moltes gràcies i esperem veure-us ben aviat a totes!!

El Tabaler!

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada s'ha publicat en Esplai de dissabtes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.