Primera Excursió Conjunta

Benvolgudes famílies tabaleres,

Com cada trimestre, farem una excursió a la natura per tal d’estar totes juntes i gaudir d’un entorn no gaire comú a Terrassa. Per això aquest 27 d’octubre tenim la 1a EXCURSIÓ CONJUNTA del curs! En aquesta ocasió hem decidit anar al bosc proper a les Pedritxes.
Horari de sortida i recollida:
Quedem a les 8:45 al Parc del Nord i quedem tots i totes al Cementiri de Matadepera a les 18:30. Us demanem que sigueu puntuals a l’hora de quedada ja que anirem amb un autobús que passa un cop per hora.

Material necessari:
– Motxilla
– Calçat còmode
– Dinar i esmorzar
– AIGUA
– Protecció contra el sol (gorra i crema posada de casa)
– Una peça de roba d’abric

Rebreu un avís en el que informarà de l’obertura d’un formulari a la web (eltabal.com) per confirmar, o no, la vostra assistència. Aquest formulari romandrà obert una fins dimecres 24 a la nit..
Com ja s’ha comentat tant a les famílies com als infants i joves, NO es podrà portar menjar aliè als àpats ni aparells electrònics, en cas que ho portin es requisarà i es tornaran els parells electrònics.

IMPORTANT: Si no confirmeu assistència no podran venir a la sortida.

En cas de pluja, us avisarem el més aviat possible de si s’anul·la l’excursió, però farem esplai normal al parc Sant Jordi de 16:30 a 19:00.

Us hi esperem a tots/es el 27 i que vingueu ven animats i animades!!

Si voleu descarregar la carta féu clic aquí:  Primera excursió Conjunta

⇒ Clica aquí per accedir al formulari

 

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada s'ha publicat en Esplai de dissabtes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.