Primera Excursió Conjunta

Benvolgudes famílies tabaleres,

Com cada trimestre, farem una excursió a la natura per tal d’estar totes juntes i gaudir d’un entorn no gaire comú a Terrassa. Per això aquest 1 de desembre tenim la 1a EXCURSIÓ CONJUNTA del curs!  En aquesta ocasió hem decidit anar al bosc proper a les Pedritxes.

Horari de sortida i recollida:

Quedem a les 8:45 al Parc del Nord per marxar i podreu venir-los a recollir a tots i totes al Cementiri de Matadepera a les 18:00. Us demanem que sigueu puntuals a l’hora de quedada ja que anirem amb un autobús que passa un cop per hora.

Material necessari:

  • Motxilla
  • Calçat còmode
  • Dinar i esmorzar
  • AIGUA
  • Protecció contra el sol (gorra i crema posada de casa)
  • Una peça de roba d’abric

Rebreu un avís en el que informarà de l’obertura d’un formulari a la web (eltabal.com) per confirmar, o no, la vostra assistència. Aquest formulari romandrà obert una setmana des de la seva obertura.

Com ja s’ha comentat tant a les famílies com als infants i joves, NO es podrà portar menjar aliè als àpats ni aparells electrònics, en cas que cas que ho portin es requisarà i es tornaran els parells electrònics.

Us hi esperem a tots/es l’1 de desembre i que vingueu ven animats i animades!!

–> Clica aquí per accedir al formulari <–

 

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.