¡¡¡¡¡ULTIM DIA PER INSCRIURE’S!!!!!

*Atenció, Atenció!* Cada cop queda menys pels *campaments de setmana santa* i encara menys per tancar inscripcions! 🤸🏻‍♀🍀⛰🦋Així que si encara no us hi heu inscrit i us agradaría que els vostres fills i filles hi participin encara hi sou a temps!!🤙🏾😼L’ *últim dia d’inscripcions* será aquest *dissabte 23* al matí a les *9.30h al Parc del Nord* (on s’ha quedat per anar a la sortida conjunta) i per la tarda de *18.30 a 19.30h al Parc Sant Jordi* (al mateix esplai!)🏕💖🥳
*US HI ESPEREM!*IMG-20190319-WA0015.jpg

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.