3rª Sortida Conjunta

Famílies tabaleres!
Ja queda molt poc per la sortida conjunta del 3r trimestre, i anirem a la platja! Aquesta vegada anirem al càmping “Miramar” que està a Torredembarra, els dies 1 i 2 de Juny del 2019.

Allà hi passarem el cap de setmana i hi farem nit amb tendes, gaudirem d’activitats i dels serveis que ofereix el càmping com la piscina, les pistes i evidentment: de la platja!

Quedarem a les 15:00h al parc del Nord, el que està al costat de l’estació de la Renfe, i tornarem diumenge a la tarda a les 18:00h al mateix lloc.

Material que cal portar:
Muda de recanvi
Sac de dormir
Aïllant
Banyador, tovallola i xancletes
Crema solar
Un jersei per si fa fresca a la nit
Sopar de dissabte
Aigua, got, carmanyola i coberts

El preu de la sortida serà de 15€ per infant/jove. D’aquesta manera podrem pagar el càmping, el transport i el menjar.

Eviteu portar aparells electrònics ja que no ens en responsabilitzarem i requisarem els mòbils que veiem. Podeu portar menjar tipo pica-pica únicament amb l’exclusiva intenció de consumir i compartir durant els dinars i el sopar.

Molt important! Heu de confirmar l’assistència a través del formulari, fins com a màxim el diumenge 26 de Maig a les 22:00 .

Atentament,

Monis del tabal

Fes click aqui per accedir al formulari 

 

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.