Anulacio excursió

Hola famílies,

Malauradament, ens hem vist amb la necessitat d’anul·lar l’excursió d’aquest dissabte 19 d’octubre a coll d’Estenalles.

El motiu, sent francs, és que hem tingut una mica de mala sort. Hi ha un altre grup de Terrassa, força gran per cert, que va manifestar fa uns dies que farà la mateixa excursió que nosaltres el mateix dia, lloc i hora, i fins i tot agafaran el mateix transport, també a la mateixa hora que nosaltres. Per colmo també tenen més o menys el mateix plan que nosaltres, d’anar a la cova Simanya i tal.

Com a conseqüència, nosaltres, que també som un grup força gran de persones, sumat a aquest altre grup, entre la quantitat de gent i la facilitat de mescla de persones que es podria produir a un lloc amb un espai limitat com és coll d’Eres i per descomptat, el Montcau i la cova Simanya, considerem que no podriem realitzar la sortida com és degut.

A aquestes alçades, també considerem que no podem alterar la sortida ni en horaris ni en el lloc garantint-ne el bon funcionament, és per això que hem pensat que la millor solució és canviar de dia.

Tenim intenció de posposar-la per un altre cap de setmana d’aquest 1r trimestre, però primer haurem de buscar un dia adequat ja que el calendari està prou apretat. De manera que el més aviat que ens resulti possible us enviarem un altre missatge amb una nova data o explicant si és o no possible fer-la.

Dit això i com està previst en aquests casos, aquest dissabte 19 d’octubre hi haurà esplai amb l’horari habitual enlloc de l’excursió.

Disculpeu les molèsties per aquest canvi pocs dies abans i us esperem aquest dissabte a l’esplai.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Monis del Tabal

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.