CAMPAMENTS DE SETMANA SANTA

Famílies tabaleres!

Som conscients que encara queden molts dies pels campaments de setmana santa. Els  quals es realitzaran en dies lectius de setmana santa, concretament els dies 6, 7, 8 i 9.

Aquesta experiència consisteix a passar quatre dies envoltats de natura, ja que és un bon moment per desconnectar, conviure amb els companys i companyes i fer tot un seguit d’activitats i excursions.

Encara no us podem dir on es realitzaran però més endavant, quan el projecte vagi agafant forma, ja anirem donant-vos més informació. Però per tal de poder reservar un terreny necessitaríem saber de forma aproximada quants infants i joves estan interessats a venir.

Per això fem un formulari orientatiu en el qual heu de contestar sense cap mena de compromís si els vostres fills i filles tenen aquest interès.

En el formulari haureu de marcar la casella del  SÍ o del NO, i apuntar el nombre d’infants/joves que voldríeu inscriure.

*El fet de marcar la casella del sí no implica tenir plaça reservada ni tampoc la confirmació d’assistència, com hem dit abans és un formulari orientatiu. De la mateixa manera, donar com a resposta el  no, no priva a cap infant o jove d’inscriure’s un cop es realitzin les inscripcions al projecte més endavant.

El formulari romandrà obert fins al dia 3 de Novembre a les 22 h.

Moltes gràcies,

Atentament l’equip de monitores i monitors de l’Esplai el Tabal.

 

Fes click aquí per accedir al formulari

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.