Manifest esplai el Tabal

Benvolgudes.

Des de l’Esplai el Tabal, d’acord amb l’ideari de l’entitat, ens veiem en la necessitat de mostrar el nostre rebuig cap als actes violents i repressius dels últims dies per part de les forces de l’Estat, cap als darrers empresonaments i cap a la sentència del Tribunal Suprem de Justícia. 

Considerem que aquests esdeveniments vulneren els valors de pacifisme, respecte i llibertat, pels quals ens sentim representades. A més a més, s’estan violant els drets fonamentals a la llibertat, de manifestació, d’expressió i de reunió. 

Com a entitat seguirem educant des del lleure a favor d’una societat lliure, respectuosa, diversa i crítica. 

Monitores i monitors de l’Esplai el Tabal.

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.