2na Sortida Conjunta

Benvolgudes famílies tabaleres,
La segona sortida conjunta del curs està al caure!!!! Aquesta tindrà lloc els dies 1 i 2 de febrer, a la casa de colònies Más Corimina(Girona).Us passarem l’ubicació per whattsapp.

Ens trobarem tots i totes el dissabte dia 1 a les 10:30 al parc del Nord a sobre de l’Opencor. És important la puntualitat!
A més a més, el diumenge 2 us convidem a tots i totes a dinar a la casa de colònies, a les 13:00!!

El preu de la sortida és de 25 euros que s’hauràn de portar en metàl·lic el dia de la sortida. (En cas d’anular l’assistència un cop reservada la plaça s’haurà d’abonar l’import igualment ja que ja haurem destinat els diners a la casa, menjar, transport, etc).

L’assistència/no assistència es confirmaran a partir d’un formulari que romandrà obert des d’avui fins el pròxim diumenge 26 de gener, a les 22:00h. En el formulari també caldrà especificar si vindreu a recollir els infants i de quantes places de cotxe disposeu, a part de les al•lèrgies, intoleràncies o dietes a tenir en compte pel dinar del diumenge.

*IMPORTANT* Si algun infant o jove NO ha portat la fotocòpia de la targeta sanitària NO podrà venir a la sortida!!!

Pd: Si no ompliu el formulari s’entendrà com que no assisteixen a la sortida.

Llistat de material necessari:
*1 muda de recanvi (samarreta, pantalons, roba interior, mitjons)
*Pijama
*Lot
*Necesser (respall i pasta de dents, desodorant, pinta, etc…)
*Roba d’abric
*Calçat Còmode
*Sac de dormir
*Dinar de dissabte

(Els infants i joves només podran portar el menjar necessari pel dinar del dissabte, i tindran prohibit portar aparells electrònics. Tot allò no permès se’ls hi requisarà i els aparells electrònics seràn retornats a les famílies).

Us hi esperem!!

Fes click aquí per accedir al formulari

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.