CASALS D’ESTIU 2020

CASALS D’ESTIU ESPLAI EL TABAL 2020

WhatsApp Image 2020-06-02 at 18.18.48

Hola famílies!

Durant aquests dies hem estat treballant amb l’Ajuntament per trobar la metodologia d’un casal segur i educatiu dins les mesures del Covid19. Ens sap greu haver-vos fet esperar tant, però per fi ja us podem començar a donar algunes de les informacions dels casals de l’estiu 2020!

 • Dates: Aquest any com a novetat, els casals tindran una durada més llarga per tal de garantir més participació. Per garantir aquesta participació, els Casals es dividiran en tres torns diferents. És per aquest motiu, que els haureu d’escollir amb ordre de preferència en el moment que formalitzeu la preinscripció en el formulari.
  • Primer torn: del 29 de juny al 17 de juliol.
  • Segon torn: del 20 al 31 de juliol.
  • Tercer torn: del 3 al 14 d’agost.
 • Lloc de realització: Estem esperant la resposta de la direcció de les escoles juntament amb el servei d’educació, per tal de trobar una segona escola per realitzar els Casals d’estiu. De moment tenim confirmat el CEIP Bisbat d’Egara (edifici Infantil).
 • Preu: el preu equival a 49 euros per setmana.
  • Torn 2 setmanes – 98€      →   (torn 2  o  torn 3).
  • Torn 3 setmanes – 147€    →   (torn 1).
  • Torn 4 setmanes – 196€    →   (torn 2 + torn 3).
  • Torn 5 setmanes – 245€    →   (torn 1 + torn 2  o  torn 1 + torn 3).
  • Tots els torns (7 setmanes) – 343€
 • Edats: Infants que han cursat P3 fins a 4rt E.S.O (2004).
 • Horari: de 9h a 13:30h, i si es queden a dinar de 9h a 15h. (Aquest any no hi ha horari de tarda).
 • Menjadors: Aquest any, en el servei de menjadors es podrà triar entre dues opcions: 
  • Servei de càtering (com hem fet cada any)
Torn 1 (14 dies) Torn 2 (10 dies) Torn 3 (10 dies)
Menjador 5€ 70€ 50€ 50€
Esporadic 8€
  • Carmanyola: és a dir que els infants es quedaran a dinar, però es portaran el dinar de casa, per tant no hauran de pagar servei de menjador. Si escolliu aquesta opció, cada dia caldrà portar el dinar de casa. Us avancem que no disposarem ni de neveres ni de microones.

Preinscripcions:

Aquest any, a causa de la situació excepcional que estem vivint, començarem fent un període de preinscripcions. Aquestes preinscripcions començaran el 3 de juny a les 10h i es tanquen el 10 de juny a les 20h, i es realitzaran a través d’un formulari que penjarem a la web de l’entitat. Això significa que omplir el formulari no us assegura la plaça dels casals. Un cop acabi el període de preinscripció, l’equip de monitors/es haurem de quadrar tots els infants i joves en cada torn tenint en compte les preinscripcions, seguint l’ordre amb el que ens han arribat les respostes (que equival a l’ordre amb el que us haureu inscrit), i tot seguit us trucarem per informar-vos a quin torn ha entrat el vostre fill/a o si esteu en llista d’espera.

Un cop us haguem trucat per informar-vos de quin torn esteu inscrits, caldrà omplir la fitxa d’inscripció, portar la documentació necessària per formalitzar la inscripció i pagar la quota dels Casals (més endavant us informarem de com ho gestionarem, ja que caldria formalitzar la inscripció de forma presencial). 

IMPORTANT!!!! Com bé sabeu, per fer la reserva dels Casals, cal abonar una paga i senyal de 20€. Ja que no ens la podreu fer arribar, ens l’haureu de pagar quan sigui possible i, en el cas que finalment us doneu de baixa als Casals, agrairíem que la paguéssiu igualment, ja que aquest és un cas excepcional. 

Documentació que cal portar:

– Fitxa d’inscripció

– Foto de carnet

– Fotocòpia de la targeta sanitària.

– Certificat mèdic

– Fotocòpia Llibre de família o DNI de l’infant.

 

No espereu fins l’últim dia, les places són limitades i us podríeu quedar sense!!!!

Per més informació: 666001919 o al nostre e-mail: casalseltabal@gmail.com

Visita el nostre web: http://www.eltabal.com

Fes click aquí per accedir al formulari

Quant a El Tabal

Adreça: Antic Local de la Banda, Parc Sant Jordi s/n Terrassa, Barcelona Telèfon de Contacte: 666 00 19 19 Correu electrònic: ceeltabal@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Esplai El Tabal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.