TABALETS

El grup de tabalets de l’esplai de dissabtes del Tabal, és un grup que compren als infants d’entre 1r i 3r de primaria. Aquest any, les monitores que ens en encarregarem d’aquest grup serem la Paula, el Pep i el Biel. Som un grup que ens agrada molt moure’ns, ja que som persones molt actives i amb moltes ganes de descobrir el nostre entorn. Durant aquest curs farem activitats relacionades amb l’esport, els jocs de pistes, les gincames, els jocs estratègics, manualitats, tallers culturals, entre moltes d’altres coses. A més, participarem en totes les activitats conjuntes que realitzem amb la resta de grups de l’esplai, com ara les excursions i les sortides de cap de setmana. 

Aquest any, hem conegut a uns nous amics, els barrufets, que ens acompanyaran durant tot aquest curs de dissabtes perquè els ajudem a conèixer el nostre món i ells ens ensenyin els seus costums i jocs. 

Tenim moltes ganes de tirar endavant aquest nou curs de dissabtes i des del grup de tabalets estem molt motivats per fer-ho amb il·lusió i amb moltes ganes!!!

PLANNING SEGON TRIMESTRE

PLANNING 1r TRIMESTRE